Tips och lite vanligt liv

Det kan vara lite väl krokigt och snårigt emellanåt på livets stig tycker jag. Faktiskt. Ska det verkligen, verkligen behövas suckar jag vissa dagar. Svaret är, ja troligtvis. Också ett nedra svar kan tyckas. Men jag nöjer mig med det och går vidare.

Eller går och går, det gör jag ju inte just nu. Jag sitter på min arbetsplats här hemma. Men jag lyfter blicken och konstaterar att det kanske inte är klarblått ute, men det regnar i alla fall inte. Grenarna på björken vajar ganska vänligt och jag tror mig ana att grenarna börjar sträcka på sig och håller knopparna redo snart. Vår kära vår. Vi är redo nu. Redo för att köpa ett par nya sneakers om inte annat.

K-cobler

 Du hittar dom här

Vårens ankomst innebär ju glädje och sollängtande ansikten (tänk noga på solskydd) och lättare klädsel. Jag funderar på att investera i lite ny sängklädsel också. Kan behövas då våren desssvärre också inebär allergi och lite tunga dagar. Att krypa upp i en uppsättning stentvättat linne  skulle sitta fin då. Som alltid i och för sig.

tmm_bedlinen_pillow_2

Finns att klicka hem här

Nu ska jag kolla till mitt lilla febersjuka lånebarn jag har förärats med i dag. Fint att kunna ställa upp och lösa vardagens utmaningar för någon när det gäller tycker jag. Men i ärlighetens namn galet skönt att lämna tillbaka de små liven också. Det är verkligen mer min melodi att vara tonårsmamma. Konstigt, det trodde jag aldrig…

We decor life

Tina

4 kommentarer till

 1. Ja livet ska visst nöta och skava litegrann ibland, det är tur att det finns så mycket fint som överväger iallafall.

  Snygga sneakers, de måste jag nog titta närmare på.

  Kram Victoria

  • Ja det är sannerligen tur att det fina överväger :) och dojjorna. Ja dom ser så fina ut! Jag hör en inre röst som säger: Löp och köp ;)

   Ha det fint!

  • Ja Mia, det skulle jag vilja påstå. De blir dessutom bara skönare och skönare med tiden :) De slits liksom inte på samma sätt som ”vanliga” lakan och ja, de är så fina!!! En bra investering.

   Allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *