We decor life | Advent

decorlifeadvent3

Vi gör oss redo att lämna ett november där de stunder vi blivit bländade av solen minst sagt varit lätträknade. Med förväntan om ljus och gemenskap öppnar vi famnen och välkomnar tacksamt advent.

Första klivet in i december vill vi ta illsammans med er och bjuder in till en vecka med möjlighet att blogga med oss kring temat advent. På Decor Life vill vi samlas kring gemensamma utmaningar för att inspireras av  varandra. På Instagram har vi redan börjat mötas kring taggen #wedecorlife. Nu vidgar vi våra vyer  och hoppas att även ni som bloggar skall vilja vara med att skapa inspiration.

Vi kommer att presentera veckans tema här på torsdagar och det vore så roligt om just du skulle vilja vara med att bidra. Det är enkelt att delta.

Du publicerar ett inlägg på din blogg under kommande vecka med aktuellt tema. Sedan lämnar du en länk här nedan  så att vi  kan hitta till ditt inlägg.

Vi hoppas på ett kreativt sammanhang där vi kan surfa runt och finna inspiration. Vi har även ambitionen att lyfta fram ett urval av bidrag här på Decor Life.

15 kommentarer till

  • Heja heja!

   Geniknölar som gnuggas tycker vi mycket om och du är så varmt välkommen! Blogga på bara (utan tvång och prestige)

   kram

  • Hej Susanne!

   Ja vi önskar att alla som vill ska få möjlighet att hitta ett inspirerande sammanhang att trivas i och blogg och instagram är lika kul tycker vi!

   Varmt välkommen

  • Tack Charlotta!

   Vi blir så glada när vi känner att den lust vi själva har efter kreativa sammanhang och inspirerande flöden sprider sig :) Fint inlägg!

   Allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *