We decor life | Vintervitt

wedecorvintervittFotografi | Weronica Fremenius

Stort tack för fina bidrag till vårt första tema här på Decor life! Vår förhoppning är att vi skall kunna erbjuda en kreativ plats som verkar som en samlande kraft såväl här på bloggen som på Instagram med #wedecorlife.

Tema

Årets andra tema är

VINTERVITT

”Vitt är bara vitt. Men icke då. Eskimåerna har otaliga namn på snön. Och när man skall måla en vit vägg inser man att nyanserna är oräkneliga. I veckans tema hyllar vi säsongen med det återvändande ljuset i månadsskiftet januari till februari. Vintervitt. Som du ser det genom din lins och dina ord”.

Tisdagen den 3 februari kommer vi att publicera ett temainlägg här på Decor Life som denna gång kommer att utgå från VINTERVITT. Samtidigt som vi publicerar vårt temainlägg så öppnar vi också upp möjligheten att länka era blogginlägg här på Decor Life.

Enkelt att vara med

Torsdagar presenteras ett tema, och Decor Life utmanar alla som har lust att göra ett blogginlägg där det aktuella temat tolkas fritt. Kommande tisdag och onsdag kommer det att vara möjligt att länka sitt blogginlägg här på Decor Life. Det är fritt fram att publicera inlägget på den egna bloggen tidigare men det är inte möjligt att länka förrän Decor Life publicerat sitt temainlägg på tisdagen. För att ditt inlägg ska vara kvalificerat att delta med länkning vill vi att det ska framgå i ditt inlägg att det är ett bidrag till Decor Life | We decor Life-tema samt en fungerande länk till oss. Vi svarar gärna på frågor såväl här på i bloggens kommenarsfält som via vårt kontaktformulär.

We decor life

Väl mött

4 kommentarer till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *